Вітаємо Вас Гість | RSS
Реєстрація | Вхід

Теми для Юкоз

Поделиться

Пошук

Категорії розділу
Свято [61]
Новини [37]
Оголошення [117]

Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Наше опитування
Чи раді Ви початку навчального року? :)
Всього відповідей: 169

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Травень » 31 » Гімназисти - учасники міжнародного проекту благодійного фонду Тоні Блера “Face to Faith” ( Обличчям до віри )
21:37
Гімназисти - учасники міжнародного проекту благодійного фонду Тоні Блера “Face to Faith” ( Обличчям до віри )

 

Новий досвід у міжнародному проекті “Face to Faith” ( « Обличчям до віри» ) – М. Рубан, керівник проекту Усе розпочалось із майстер- класу у лінгвістичній гімназії 26 січня 2016. Джо Мелоун, модератор проекту, разом із п Ярославою Ядлось, завучем цього навчального закладу, виявились справжніми майстрами і зуміли зацікавити до роботи у проекті. А потім були місяці сумнівів та інтенсивної праці – підготовки учнів до участі у проекті. Практична робота у проекті благодійного фонду Тоні Блера “Face to Faith” десятикласників Бориславської державної гімназії розпочалась із написання онлайн блогів та коментарів у команді з учнями Італії та Мексики. Міркували на такі теми : “ Що робить мій населений пункт унікальним.” “ Що робить мене таким, яким я є. “ “ Мої вірування і цінності. “ “ Чого я навчився у цьому проекті. “ І так тривало місяць, з 2 до 27 травня. Oсь чим усе закінчилось….

Ось що кажуть учасники проекту…..

Ірина Попович

Взявши участь у проекті «Face To Faith», я здобула абсолютно новий і цікавий досвід. За час проекту ми з нашою командою пройшли кілька цікавих опитувань, кожен мав можливість оформити власну сторінку на сайті проекту, спілкуватися з людьми з багатьох країн, писати блоги та коментувати те, що пишуть інші. Варто сказати, що завдяки F2F я вперше в своєму житті писала блоги англійською. Одною з тем наших блогів була «Вірування та цінності», і я рада, що нам випала саме вона, адже це змусило мене ще раз задуматися про свої власні пріоритети. Написати блог – не так просто, як може здаватися. А нашим завданням було писати їх так, щоб вони зацікавили людей з інших країн, розповісти щось про власний досвід, про життя саме в нашій країні. Team blogging – це не тільки спілкування з іншими людьми, але і шлях пізнання самого себе. Це також і альтернативний спосіб знайомства з людьми. Я сподіваюсь, що продовжуватиму спілкування з іншими учасниками проекту. До того ж я навіть отримала запрошення до Мексики:) Загалом, я задоволена тим, що взяла участь. Дуже дякую моїй вчительці, яка була ініціатором цього всього:)

• Khrystyna Fedosiak

Перш за все, я хотіла б виразити свою глибоку вдячність організаторам F2F та вчителеві пані Марії Рубан. Саме вони дали мені цю можливість бути частиною F2F, що стало для мене захопливим новим досвідом у спілкуванні. Це допомогло мені покращити свої знання про основи діалогу та навчитись чітко та правильно виражати свої емоції та думки. Багато інформації мені дали навчальні відео F2F: «House Rules sharing your ideas», «How to write a good comment», «How to TeamBlog» та інші. На додаток, я зустріла багато людей з різними віруваннями, цінностями та поглядами на світ. Це дало мені можливість дізнатись більше не лише про традиції та ментальності інших країн, а й про їхній сучасний стиль життя

Nastia Datsiv

Перш за все, спочатку я дуже нервувала і насправді  навіть не знала, про що саме я хочу писати. Але згодом почала почуватись більш впевнено. Дякуючи цьому проекту ми навчились, як потрібно виражати свої думки і робити це правильно. Наступне, що я хотіла б сказати, це те, що тут я зустріла багато цікавих людей. Кожна людина має різну думку і точку зору на різні теми. Це дуже пізнавально дізнаватись не лише про різні куточки світу, а й про те, як національність, політична ситуація та місце народження впливають на формування особистості та власної точки зору. Більше того, я ніколи не думала, що такі незначні речі в моєму житті можуть бути настільки цінними для інших. Коли я читала блоги першого і другого тижнів, я була настільки вражена яким різноманітним може бути наш світ. Я дуже вдячна F2F, тому що завдяки цьому проекту я змінила свій погляд на життя. І я впевнена, що в найближчому майбутньому переоціню свої цінності та життєві цілі.

Rostyk Pakholok

F2F надзвичайно цікавий та корисний проект для людей, які вивчають іноземну мову. Є на даний момент чимало можливостей, щоб вивчити мову, але багато з них є відверто нудними. Особисто мені не приносить задоволення сидіти на уроках, вчитися самостійно за книжками. F2F дає можливість вивчити мову в спілкуванні, в спідкуванні з людьми не лише різних країн, але й різних континентів, для багатьох це можливість довідатися шось нове про культуру та звичаї інших народів, а що найголовніше, так це розповісти про себе, про свою державу. Для мене це незабутній досвід, і я дуже вдячний організаторам цього проекту, шо вони надали Україні, і нашій гімназії шанс бути частиною цього проекту.

 

Категорія: Оголошення | Переглядів: 597 | Додав: bor9 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Згорнути
Розгорнути
Необходима авторизация
0