Вітаємо Вас Гість | RSS
Реєстрація | Вхід

Теми для Юкоз

Поделиться

Пошук

Категорії розділу
Свято [61]
Новини [37]
Оголошення [117]

Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Наше опитування
Як Ви провели свої літні канікули? :)
Всього відповідей: 165

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Вересень » 29 » Посвята в гімназисти
11:25
Посвята в гімназисти

Разом з яскравими барвами осінньої пори прилинуло до гімназистів урочисте і радісне свято – посвята в гімназисти.

За роки існування гімназії, а наш славний освітній заклад відзначив цього року своє перше двадцятиріччя, це свято вже стало традицією і щоразу збирає всю гімназійну родину: учнів, вчителів, батьків. Цього року наш учнівський колектив поповнився 31 новобранцем. Непосидючі, допитливі, активні і старанні наймолодші мешканці гімназії з інтересом та захопленням ринули у вир гімназійного життя. І перші дні навчання не пройшли даремно: нові знайомства, нові враження, нові відкриття та перші успіхи. З почуттями поваги до вчителів, прагненням до знань і перемог, любов’ю до батьків та Батьківщини підійшли учні 1(5) класу до урочистої посвяти в гімназисти, яка відбулася в стінах гімназії 25 вересня.

     Цьогоріч вічно юне, світле, радісне свято було організовано силами учнів 6(10)-А класу (класний керівник Наталя Любомирівна Смик). Старшокласники познайомили молоде поповнення із законами рідної гімназії, що впродовж багатьох років буде для них рідною домівкою, альма-матер, яка вказуватиме і навчатиме, як обрати правильну дорогу в життя.

                Хвилювання досягло апогею, коли зазвучала клятва гімназиста. Серця всіх присутніх забилися в унісон, коли єдиним подихом п’ятикласники пообіцяли бути гідними гімназійного звання.  Після виконання гімну гімназистів класний керівник 1(5) класу Давид Володимирович Кузьмич вручив своїм юним підопічним емблеми закладу.

                Емоційним центром свята став виступ п’ятикласників, які представили калейдоскоп талантів свого класу. Першачки проявили всю свою обдарованість, творчі здібності, розум, працелюбність і артистизм. Серед них багато дітей, залюблених у спорт, пісню, образотворче мистецтво, музику, танці і театр. Яскравими і хвилюючими були виступи Левицької Ю., Когут О., Тустановської С., Олексишин В., Пасічник Ю., Тарасюк В., Олексин М., Флюнт Р. Не обійшлося і без подарунків від старшокласників: запальний танок у виконанні Грицько Х., Гучок А., Попович І., Загазей І., Войтович К., Тимоцко А., Радзевич І., Фолис Ю., Кудрич С., чарівні голоси Войтович Катерини та Кудрич Софії випромінювали всю палітру прекрасних людських почуттів та залишили приємні враження.

Потім ведучі (Піраник І., Ільїн С., Костишин А., Луцишин В.) запросили і Королеву Знань (Федосяк Х.), яка разом зі своїми магістрами (Файбиш О., Кузьо Р.) провели невеличку вікторину. Результати перевірки на ерудицію переконали присутніх у тому, що першокласники гідні високого звання гімназистів. Після цього старші учні почастували своїх молодих товаришів власноруч приготованою смачною та солодкою кашею, якою ласували вже не просто першачки, а справжні гімназисти.

                Наостанок директор гімназії Роксолана Всеволодівна Герасимів привітала першокласників – її вітальне слово було проникнуте почуттями любові, турботи та радості за нових гімназистів.

                Це свято запам’ятається надовго всім учасникам і присутнім.

                                                                                    Федосяк Христина (6-А клас)

Категорія: Свято | Переглядів: 782 | Додав: bor9 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Згорнути
Розгорнути
Необходима авторизация
0