Вітаємо Вас Гість | RSS
Реєстрація | Вхід

Теми для Юкоз

Поделиться

Пошук

Категорії розділу
Свято [61]
Новини [37]
Оголошення [117]

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Наше опитування
Як Ви провели свої літні канікули? :)
Всього відповідей: 165

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Квітень » 5 » Skype Lesson. Думки українською.
13:33
Skype Lesson. Думки українською.

  Початок був банально простим – вправляння у грамотності за посібником з граматики, але згадка про місцевість, що дотична  до моїх неймовірно захоплюючих спогадів річної давності, перевернула хід усіх наступних подій.

  Навчання написання про цікаве місце за форматом писемного мовлення, у зворотньому порядку – від готового прикладу до правила,  перейшло у пошук інформації про варту уваги туристичну принаду.  А далі ми вчились бути критиками і писати своїми словами, що не так просто – своїми словами не так красиво. Наступним етапом був електронний журнал і кожен, хто виконав це завдання, був собі редактором. Skype урок із вчителькою цього справжнього раю на землі, що називається Кловеллі, було несподіванкою для моїх дев’ятикласників. Було напруження, потрібна була максимальна увага і ‘добре вухо’ , простіше було під кінець. Ставлячи Елісон питання , мої дев’ятикласники прояснили для себе окремі моменти, що викликали сумнів під час пошукової роботи.  Добіг кінця цей робочий процес. Помилки і стрес позаду, і ми перейшли до вищого щабля, ті хто працював. Психологи твердять, що стресові ситуації сприяють розвитку .

Впевнена, що цей урок був яскравим прикладом того, що я намагаюся донести до їхнього розуміння – ані вчитель, ані посібник не є єдиним джерелом інформації з іноземної мови

Не усе так однозначно просто із тими підлітками.  Те, що нам,  класикам за психологічними теоріями особистостей, видається цікавим - їм, постнекласикам, а це прірва між одними і другими, бачиться у цілковито іншому вимірі. Вони нам цього не кажуть, ті котрі звикли чемно виконувати задані нами завдання, а іншим допомагає інстинкт самозбереження, і  виходить як виходить.  Й усі ми разом, є заручниками того, незмінного віками, процессу, покликаного виховати того хто змінить хід розвитку нашої країни. Тому психологи, із повним розумінням вікового розвитку, мають стати рятувальним човном у цьому програмній "повені" нашої освіти.                          (Рубан М.Б.)

Категорія: Оголошення | Переглядів: 394 | Додав: bor9 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Згорнути
Розгорнути
Необходима авторизация
0