Вітаємо Вас Гість | RSS
Реєстрація | Вхід

Теми для Юкоз

Поделиться

Пошук

Категорії розділу
Свято [61]
Новини [37]
Оголошення [117]

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Наше опитування
Чи раді Ви початку навчального року? :)
Всього відповідей: 169

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Вересень » 1 » Свято Першого дзвоника!
17:11
Свято Першого дзвоника!


Вітаємо зі Святом Першого дзвоника! 

Початок осені традиційно святковий, адже у кожен дім несе світлий та радісний настрій, ознаменований Першим дзвоником, яким кожна альма - матер зустрічає своїх учнів.

Бориславська гімназія завжди гостинно відчиняє двері для своєї дружньої родини , яку цього року знову  поповнили нові учні – наші першокласники, які вийшли на святкову лінійку у супроводі своїх класних керівників – Ірини Когут ( кл.кер. 1(5)- А кл.) та Галини Шиян ( кл.кер.1(5)-Б кл.).

Свято розпочалось піснею «Україна», яку виконав  переможець ХІІІ обласного конкурсу патріотичної пісні « Сурми звитяги», учень 2 (6)-А класу Марко Калин.

Ведучими свята були учні випускних класів – Христина Підлубна та Олег Малиняк.

З Божим благословенням до педагогічного колективу , учнів гімназії та їхніх батьків звернувся священик церкви святої Анни о.Петро Підлубний. Свій Виступ о.Петро завершив молитвою, до якої долучились усі, присутні на святі. 

Щирі вітання вчителі та гімназисти почули з вуст  почесної громадянки міста, почесної союзянки та давньої подруги гімназії п.Анастасії Закидальської.

З великою гордістю за свою альма-матер слухали учасники свята виступ директора Бориславської гімназії пані Роксоляни Гарасимів, яка розповіла про успіхи та досягнення учнівського та педагогічного та колективу Бориславської гімназії впродовж 2012 -2013 навчального року. Роксоляна Всеволодівна  у своєму виступі заакцентувала на тому, що робота гімназії й надалі буде скерована на розвиток і навчання обдарованих дітей. Директор також зазначила, що  новий навчальний рік особливий тим, що ми відзначатимемо -200 років від дня  народження Т.Шевченка, 180 років з часу створення «Руської трійці», 150 років від дня народження Б.Грінченка та низку знаменних дат, пов’язаних з іменами видатних українських діячів.

День знань – найбільш хвилююче свято для першокласників. Вступаючи до лав гімназійного братства, наші першачки традиційно виголошують слова урочистої клятви гімназиста. Цього року  почесне право зачитати клятву отримали учні , які під час вступних іспитів набрали найбільшу кількість балів, - Олег Коваль, Оксана Дьорко, Софія Кудрич та Роман Ружин.

Прославляючи науку та усіх мешканців Країни знань: гімназистів, педагогів - учні 6(10) кл.  гордо й урочисто виконали гімн «Гаудеа́мус».

З радістю й водночас із хвилюванням першокласники Владислав Гринчак, Софія Сенькович, Ольга Сидоряк, Владислав Юськів, Віталій Панчишак, Юлія Фолис, Захар Бойко у поетичній формі розповіли про про свої емоції, що переповнювали їх цього дня.

Святкового настрою  додав виступ учениці 3(7) кл. Софії Сорочак , яка виконала пісню  «Шкільний світ».

Гімназистів, які здобули  перемоги, у предметних олімпіадах, конкурсах, змаганнях, що проводились на міському та обласному  рівні, а також тих, хто відзначився відмінними успіхами у навчанні, було нагороджено похвальними листами та подарунками.

На добру долю, на успіхи у навчанні, на щастя благословила гімназистів мати першокласника п.Наталія Бойко.

 Старт до початку навчального року надали учні випускного класу Володимир Голубицький та учениця першого класу Ірина Журавчак. Дзвінко, радісно пролунав Перший дзвінок, покликавши наших гімназистів за парти, щоб вони змогли продовжити свою мандрівку країною знань, здобуваючи все нові  і нові вершини.

Категорія: Свято | Переглядів: 1047 | Додав: bor9 | Теги: 1 Вересня, Перший дзвоник | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Згорнути
Розгорнути
Необходима авторизация
0