Вітаємо Вас Гість | RSS
Реєстрація | Вхід

Теми для Юкоз

Поделиться

Пошук

Категорії розділу
Свято [61]
Новини [37]
Оголошення [117]

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Наше опитування
Чи подобається вам стиль гімназійної форми?
Всього відповідей: 173

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Березень » 19 » Творчий звіт "Нам пора для України жить...."
10:32
Творчий звіт "Нам пора для України жить...."

Очікуючи прихід оновленої української весни, в березні цього року вБориславській гімназії відбувся творчий звіт колективів художньої самодіяльності закладу під гаслом "Нам пора для України жить..."

Розпочалося святкове дійство полум’яними Франковими словами:

Бо пора се великая єсть:

У завзятій важкій боротьбі

Ми поляжем, щоб волю і славу, і честь, 

Рідний краю, здобути тобі

та піснею у виконанні гурту дітей 2(6)- 3(7) класів "Ми хочемо миру"(сл. і муз. Н.Май).

Учасниці танцювального ансамблю, наче лебідоньки, простягали до неба свої крила-рученята, благаючи в "неба і землі" миру і щастя на землі. Зворушило всіх і звернення до батька, учасника військових дій в зоні АТО, учениці 3(7)-Б класу Шиян Христини: "Татусь, повертайся! Ти хоч у нічку наснися..." і пісня у виконанні учениці 7(11)-А класу Мисюк Катерини "Ти повертай, лелеко мій".

"Та весна прийшла на Україну", - утверджують ведучі свята, - і новими акордами звучать пісні "А що таке щастя" у виконанні гурту 1(5) класу; "Скільки треба сонця" у виконанні тріо дівчат 3(7)-их класів Войтович Катерини, Кудрич Софії, Гащук Тамари.

І знову звучать слова про загальнолюдські вічні цінності: любов до Бога, до української родини, до матері і батька. Підхоплює їх мелодія пісень "Мамина молитва" у виконанні учениці 7(11)-А класу Салямон Юлії, "Чорнобривці" у виконанні akapella учениці 3(7)-Б класу Гащук Тамари, "Родина" у виконанні учениці3(7)-Б класу Кудрич Софії.

"А весна бринить струмками, світ зігріти хоче" - і лунають вже пісні про кохання: "Стану зорею" у виконанні учениць 5(9) класу Борисенко К., Дашкевич А., "Дивись, розцвітають акорди"(сл. і муз. В. Кравцова) у виконанні учениць 7(11) - А класу Салямон Юлії та Мисюк Катерини. "Сам собі країна"(сл. і музика А. Кузьменка) виконав переможець Всеукраїнського конкурсу "Сурми звитяги" учень 4(8)-А класу Калин Марко.

Учасники танцювального гурту (Попович І., Гучок А., Грицько Х., Загазей І., Радзевич І., Фолис Ю., Кудрич С., Войтович К.),  виконували композицію "Ми українці", милували око глядачів і юною красою, і грацією танцю, і щирими посмішками.

Тож віримо, що "допоки наша піснялине - буде Україна на землі!"

Директор гімназії Савка Л.І. подякувала за гарний настрій й любов до України всім учасника концерту, а також за творчу працю їхнім художнім керівникам: заступнику директора з виховної роботи Дрогобицькій Г.О. та керівнику танцювального гуртка Шніцер І.М.

Категорія: Свято | Переглядів: 431 | Додав: bor9 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Згорнути
Розгорнути
Необходима авторизация
0