Вітаємо Вас Гість | RSS
Реєстрація | Вхід

Теми для Юкоз

Поделиться

Пошук

Категорії розділу
Свято [61]
Новини [37]
Оголошення [117]

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Наше опитування
Чи раді Ви початку навчального року? :)
Всього відповідей: 169

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Квітень » 17 » Учениця Бориславської гімназії - на найвищій сходинці конкурсу Малої академії наук України
11:48
Учениця Бориславської гімназії - на найвищій сходинці конкурсу Малої академії наук України

 

Цими днями у Києві проходить ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Як інформує методист Бориславського міського НТУ МАН Ірина Кіт І місце у відділенні економіки цього конкурсу виборола учениця 11 класу Бориславської державної гімназії, дійсний член МАН, Підлубна Христина (секція  мікро- та макроекономіки).



Керівником науково-дослідницької роботи під назвою «Аналіз соціально-економічних проблем молоді в Україні та їх вирішення на прикладі міста Борислава» була п. Оксана Кудрич, керівник секції економіки Бориславського міського наукового товариства учнів «Мала академія наук». Оксана Семенівна дев’ятий рік працює у міському науковому товаристві, і її учні щороку стають переможцями конкурсів МАН та турнірів юних економістів.

Конкурс-захист передбачає написання складної контрольної роботи з базового предмету. У відділенні економіки це  математика, якої Христину навчає п. Надія Столяр. 

Диплом І ступеня ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України додає до підсумкового балу при вступі до вищого навчального закладу 50 балів. Христина Підлубна старанно працювала у Малій академії протягом двох років і досягла небаченого результату! Крім того, вона і учень 11 класу Бориславської гімназії Володимир Герич як призери обласного конкурсу-захисту у відділенні економіки звільнені від підсумкової атестації з математики. У додаток до атестата про повну загальну середню освіту їм виставляються річний і атестаційний бали з математики  - 12  балів.

Категорія: Новини | Переглядів: 547 | Додав: bor9 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Згорнути
Розгорнути
Необходима авторизация
0