Вітаємо Вас Гість | RSS
Реєстрація | Вхід

Теми для Юкоз

Поделиться

Пошук

Категорії розділу
Свято [61]
Новини [37]
Оголошення [117]

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Наше опитування
Як Ви провели свої літні канікули? :)
Всього відповідей: 165

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Грудень » 26 » Відкритий урок з німецької мови
12:03
Відкритий урок з німецької мови

Враховуючи потреби часу, у гімназії вивчається дві іноземні мови. Згідно із загальноєвропейськими Рекомендаціями передбачено вивчення мов, країн членів РЄ. Тому поряд з англ. мовою, ми вивчаємо німецьку мову. 

23 грудня у гімназії було проведено відкрите заняття з нім. мови для вчителів міського методичного об’єднання у 5(9) класі на тему: "Покупки та їжа". На уроці були використані різні форми і методи діяльності, скеровані на розвиток комунікативної компетенції учнів.

Плануючи свій урок, я застосовувала інтерактивні технології навчання, зокрема проектну роботу. Адже така робота вимагає нестандартного підходу до вирішення певної задачі, вміння учнів виражати свої ідеї у творчо продуманій формі.

Неабияку увагу приділялось розвитку ситуативного мовлення, де учнівиходили у вільне мовлення, завдяки набутим умінням і навичкам на попередніх уроках з даної теми. Саме учні побували у ролі покупців, продавців та відвідувачів ресторану.

Щоб поєднати культуру двох народів, учні виконували роботу з прислів’ями, де вони з поданих слів складали прислів’янім. мовою та добирали український переклад (аналог).

Слід зазначити, що такі види діяльності розвивають у дітей мотивацію до вивчення нім. мови.

Щоб трішки розслабитися та відпочити, учні виконували пісню "Овочі та фрукти" на мелодію укр. пісні "Із сиром пироги" німецькою мовою.

Щобб підвести підсумок тазасвоїти лексику з даної теми, учням було запропоновано розв’язати кросворд, із ключевим словом "Speisekarte" (меню). Адже такий вид роботи сприяє розвитку логічного мислення, кмітливості, зосередженості.

Учні на уроці були надзвичайно активні, зосереджені та зібрані.        (Панчищак Л.Р.) 

Категорія: Оголошення | Переглядів: 1042 | Додав: bor9 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Згорнути
Розгорнути
Необходима авторизация
0