Вітаємо Вас Гість | RSS
Реєстрація | Вхід

Теми для Юкоз

Поделиться

Пошук

Категорії розділу
Свято [61]
Новини [37]
Оголошення [117]

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Наше опитування
Чи подобається вам стиль гімназійної форми?
Всього відповідей: 173

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Березень » 6 » Звернення гімназистів до молоді Сходу та Півдня України
15:31
Звернення гімназистів до молоді Сходу та Півдня України

Звернення гімназистів

 Бориславської державної гімназії

до молоді Сходу та Півдня України

 

1.     Ми жили разом всі на цій землі,
І наші предки поруч тут ходили,
Тепер ми - ніби гірші вороги,
Але ж діди нас всіх любили...

Я просто щиро прошу росіян:
Ми ж з вами є брати по крові,
Заради предків я життя віддам,
Прошу: живімо у  любові!

Не слухайте політиків слова,
Що хочуть Україну розділити,
Із Києва почалась ця земля,
Із Києвом і далі будем жити.

(Софія Придатько , 9 клас)

 

2.    Немає окремо Сходу і Заходу, Півдня і Півночі, а є тільки Україна – єдина держава із прекрасною чарівною природою та великим потенціалом для економічного розвитку.

Багато хто покладає великі надії на Російську Федерацію, вважаючи, що вона допоможе вийти Україні з кризи, що під її началом житиметься набагато краще. Проте спільними зусиллями ми можемо створити державу більш розвинену та могутню, ніж Росія. Головне усвідомити, що країна починається з нації, а нація – це єдність усіх громадян держав, це їх глибокий патріотизм та любов до Батьківщини. Повірте у себе, повірте в народ, прикладайте усі зусилля не до розколу України, а, навпаки, до її об’єднання, до її розквіту і тільки тоді, коли жителі Заходу, Сходу, Криму, Півночі, Центру об’єднаються, ми спільними зусиллями відбудуємо нашу країну. Повірте в це!

(Магур Поліна, 9 клас)

3.  Україна ніколи не ділилася на Схід і Захід. Ми  - діти однієї землі, нас народжували одні матері. Це безглуздо – роз’єднувати нас, адже ми брати та сестри по крові, національності та духу. Тільки в єдності наша сила, лише об’єднавшись, ми зможемо змінити світ на краще, забезпечити процвітання нашої неньки -України. Наші діди-прадіди боролися за нашу Батьківщину. Вони проливали за нас кров. Не важливо, якою мовою ми говоримо, важливо, яку ідею ми проповідуємо. Тож не даймо себе посварити, ми громадяни однієї держави під назвою Україна, і цього не змінити, ми завжди будемо братами.

(Виджак Марта, 9 клас)

 

4.     Я звертаюсь до своїх однолітків!

Молодь України – це рушійна сила, і тільки ми можемо змінити Україну на краще. Історично склалося так, що український народ завжди був маріонеткою політиків. Але настав час розумної та свідомої нації, час незалежної та демократичної країни, настав час змін! Ми не повинні підкорятись про вокативному настрою політиків, які прикриваються мовним питанням та діють на українську націю шляхом інформаційної блокади.

Україна – єдина! Єднаймось!

(Андруневич Мар’яна, 9 клас)

 

5.                Я звертаюсь до своїх однолітків і хочу, щоб ви зрозуміли, що не можна ділити нашу країну на Схід і Захід, Північ і Південь, адже Україна – єдина! Хіба дарма наші предки та сучасники боролись за незалежність та свободу, хіба дарма було пролито так багато крові? Щоб ми зараз ворогували між собою? Щоб віддалялись один від одного? Звичайно, що ні! Тож об’єднуємось  та доведімо, що ми – справжня нація, яка може переступити через усі чвари та показати, що ми гідні називатись справжніми українцями!

(Ільченко Тетяна, 9 клас)

 

6.     Дорогі ровесники!

Ми – діти, яким ще не виповнилось вісімнадцять років.

Ми не можемо допомогти нашому старшому поколінню своєю силою. Та усвідомлюємо, що не існує кордонів між нашими серцями. Бо без Півдня не було б Центру, а без Заходу – Сходу. Ми всі – велика родина свідомих людей, які проти свавілля, варварства і війни. Ні – ВІЙНІ! Ми живемо у чудовій країні, яку любимо всім серцем. А серце в українців дуже велике, так само, як і територія України. Ми всі доповнюємо один одного, адже ми – БРАТИ і СЕСТРИ

СЛАВА УКРАЇНІ!

(Станько Ксенія, 10 клас)

7.     Дорогі друзі!

Звертаємось до вас з надією, що ви прислухаєтесь до наших слів. Зараз важкий час для України і для кожного з нас. Ви ніколи не задумувались, чому так сталося? Чому в цивілізованій європейській країні в ХХІ ст.. розв’язалася справжня війна, яка забрала стільки життів? Напевне, тому, що Україні є загроза соборності. Якби наш нард був єдиним, якби ми не створювали рамки, ділячись на Схід та Захід, Північ і Південь, ми були б сильні і непереможні, і ніякі політики не змогли б нас зламати. Чи ж дозволимо відібрати найголовніше – волю?!Невже так просто здамося?! Тож хай прокидається національна свідомість, яка досі мовчала. Памятаймо, що ми – єдині і повинні разом оберігати найбільше багатство, найвищу святість – свою Батьківщину. СЛАВА УКРАЇНІ!

(учні 11 класу)

Категорія: Оголошення | Переглядів: 871 | Додав: bor9 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Згорнути
Розгорнути
Необходима авторизация
0