Вітаємо Вас Гість | RSS
Реєстрація | Вхід

Теми для Юкоз

Поделиться

Пошук

Категорії розділу
Свято [61]
Новини [37]
Оголошення [117]

Календар
«  Липень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Наше опитування
Чи раді Ви початку навчального року? :)
Всього відповідей: 169

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Липень » 1 » Звіт директора 2018-2019 н. р.
11:07
Звіт директора 2018-2019 н. р.

         У гімназії у 2018-2019 н. р. навчалося 390 учнів (на кінець року).: 1-5-ті класи – 227 учнів, 6-7-мі – 163 учні.

 

У гімназії працює 43 педагоги. З них вищу категорію мають 36 учителів.  Звання «учитель-методист» присвоєно Роману Андрухіву, Тетяні Калапунь, Оксані Кудрич, Наталії Лецик, Лесі Славич, Наталії Смик; звання «старший учитель» мають 23 учителі. За результатами атестації у цьому навчальному році звання «старший учитель» присвоєно Івану Скопі та Марії Намятовій, кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» Ларисі Добромильській, а вчителя вищої категорії, старшого учителя Віру Сторонську представлено до нагородження нагрудним знаком «Відмінник освіти України».

 

Учитель гімназії Давид Кузьмич взяв участь у конкурсі педагогічної майстерності «Учитель року – 2019» у номінації «основи здоровя». Перемігши в обласному етапі, п. Давид від Львівщини був наймолодшим учасником, і отримав Диплом лауреата конкурсу.

 

Для педагогів міста вчителями гімназії були проведені відкриті уроки. Лариса Добромильська у 2-А класі провела урок з української мови на тему: «Вживання кількісних числівників з іменниками», а Іван Скопа у 3-А класі провів урок підсумовуючого характеру на тему: «Туризм. Система узагальнюючих прав розвиваючого характеру».

 

II етап (міський) Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін:

 

49 призових місць: 23 – перших, 17 – других, 9 – третіх.

 

II етап – обласний

 

III місце з географії – Гнатюк Анастасія, 7-А кл. (вч. Кудрич О. С.)

 

II місце з біології – Гонтарук Тетяна, 6-Б кл. (вч. А. Цайтлер).

 

У Міжнародному конкурсі з української мови ім. Петра Яцика учениця 4-го класу Качмарчик Анна, посівши в обласному етапі II місце, взяла участь у IV етапі конкурсу (вч. В. Сторонська).

 

За підготовку учнів гімназії до олімпіад оголошено подяку вчителям: Р. Гарасимів, Н. Лецик, Н. Смик, Н. Нездойминозі, Р. Колодяжній, А. Цайтлер, Г. Крисько, Ж. Кропивницькій, О .Кудрич, Ю. Борецькому, В. Юзич, Р. Андрухіву, І. Білик.

 

Переможцями міського та учасниками обласного етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН стали у секції економіки Гнатюк Анастасія із роботою «Рекреаційні ресурси України та їх розвиток на Львівщині»; Кудрич Софія – «Інвестиційний клімат України і прямі інвестиції Львівщини» - науковий керівник О. Кудрич. У секціїіноземної мови переможцем стала Станович Алла із роботою на тему:

 

«Феномен фан-чтива»  (науковий керівник О. Гічва).

 

Результативною та чисельною була участь гімназистів у Міжнародних інтелектульних конкурсах. У конкурсі з інформатики «Бобер» (координатор Р. Андрухів) із 40 учасників відмінні результати отримало 7 учнів: Ольга Гида, Олександр Ворон, Вікторія Кочеркевич, Ольга Кушнір, Ліля Паращак, Петро Смаркуцький, Михайло Лавров. Двоє учнів показали відмінні результати у конкурсі з фізики «Левеня» (координатор В. Юзич): Либас Олеся та Желем Анастасія. Юні фізики гімназії з учителем В. Юзич стали переможцями у міському конкурсі фізичних проектів з роботою «Реактивний рух». У Всеукраїнській грі «Пазл» I місце здобула учениця 1-Б класу Гічва Вероніка.

 

За популяризацію української пісні і танцю та активну участь у мистецькому житті міста і гімназії відзначено учнів гімназії Костецького Святослава, Кудрич Софію, Гащук Тамару, Сидоряк Ольгу, Войтович Катерину, Фолис Юлію, Васильківа Романа (вчителі Г. Дрогобицька та І. Шніцер).

 

Переможцями міського етапу конкурсу «Таланти твої, Україно»  у номінації «Вишивка» стали юні майстрині Керч Діана, Гонтарук Софія, Гонтарук Тетяна, Буханець Ольга, Місько Андріана, Смагула Вероніка (вч. О. Колечків).

 

Спортивна база гімназії складається із спортивного майданчика братів Кличків, тренажерів, закуплених за кошти міської ради, волейбольної та баскетбольної площадок (щити оновлено цьогоріч весною), тенісних столів – на дворі і пересувних у приміщенні гімназії. Високий професіоналізм учителів фізкультури О. Маланяк та І. Скопи дозволив гімназистам і в спортивних змаганнях бути у числі переможців, зокрема, юні спортсмени посіли III місце у змаганні з футболу на приз клубу «Шкіряний мяч», II місце у змаганні за програмою «Старти надій», III-ті місця у змаганнях з міні-футболу, баскетболу, волейболу, у спортивному фестивалі серед дітей і юнацтва «Нащадки козацької слави».

 

У підсумкових змаганнях під час військово-польових зборів юнаки гімназії посіли почесне I місце (вч. І. Скопа).

 

 

                               

                               

Переглядів: 880 | Додав: bor9 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Згорнути
Розгорнути
Необходима авторизация
0